woensdag 27 augustus 2008

Baby Lara


Afgelopen zondag had ik niet alleen een toffe ontmoeting met Lieve en haar leuke gezin, maar ook een heel toffe fotoshoot. Hoewel zoonlief Jarne en zijn kleine zus Lara echte engeltjes zijn, werd het me toch weer duidelijk dat we het hier razend druk (nog drukker) zullen krijgen zodra ons poekiewoekie babytje er is! De logistieke molen begint hier dan ook stilaan op gang te komen: winkels en websites worden druk afgeschuimd op zoek naar babyspullen en de voorbereidingen voor de kinderkamer zijn volop aan de gang (bedankt papa voor de hulp!). Over die laatste (ver)bouw(ings)werken volgt later trouwens meer.

Wat de technische kant van de shoot afgelopen zondag betreft: de foto bovenaan werd gemaakt met een flitsje en doorflitsparaplu (of hoe dat ook mag heten in correct Nederlands) links van de camera. De foto's hiernaast en onderaan werden gemaakt in natuurlijk daglicht (buiten was het bewolkt) dat door de grote ramen naar binnen viel. In Lightroom werd achteraf de verzadiging van de kleuren wat omlaag gehaald en omgezet naar zwart/wit (behalve de kleurfoto's uiteraard, mwahahaha). De gekleurde vlekken in de foto hiernaast zijn trouwens afkomstig van het (oh zo schattige) speelgoed boven Lara's bedje. De foto werd genomen met volle diafragma-opening om dit speelgoed zo onscherp mogelijk te houden. Lara was op dat moment niet zo vrolijk meer (de decibels begonnen op te lopen) dus het vergde wat geduld om haar gezichtje enigszinds zichtbaar op de foto te krijgen. Met het gezicht van ondergetekende vlak boven je bed is dit trouwens volstrekt normaal...

Voor nu wil ik nog even dit kwijt: Lieve, je hebt schatten van kinderen en vooral kleine Lara heeft mijn hart gestolen! Bedankt voor de toffe fotoshoot en je gezellige ontvangst, het was de rit naar Bornem zeker waard!


Genoeg voor vandaag, tot binnenkort!

Geen opmerkingen: