zaterdag 21 augustus 2010

Huwelijk Muriel en Joris

Het is weer stil op het blogfront, maar dat is niet zonder reden. De camera ligt alles behalve stil en ik kan op dit moment niet volgen met archiveren en nabewerken wat er bijkomt aan opnames. Naast het werk in opdracht zijn er de laatste tijd ook eindelijk nog eens wat shoots geweest "voor mezelf". Het betaalde werk gaat uiteraard voor, dus voor een blik in mijn vrij werk zal je nog wat geduld moeten hebben.

Een recente huwelijksreportage die intussen wel al (gedeeltelijk) getoond kan worden is die van Muriel en Joris. Wie mijn website wat nauwlettend in de gaten houdt, zal deze twee zeker herkennen: zij waren enkele maanden geleden ook het onderwerp van een leuke verlovingsshoot. Daardoor was voor hen het ijs ook al gebroken voor de lens. Niet dat dat echt nodig was, want Joris en Muriel "smijten zich" volledig voor de camera! En op die manier is het leuk werken als fotograaf natuurlijk. Iedereen is ontspannen en het belangrijkste is dat iedereen zich bovenal amuseert. Het is niet voor niks je huwelijksdag, dus een beetje fun is niet ongepast lijkt me... Bij momenten leek het trouwens meer op een fashionshoot dan op een huwelijksreportage. Ik werd bijgestaan door Deborah die zich schitterend profileerde als "first assistant": afstellen van de flitsers waarmee ik steevast werk op locatie, bijlichten met reflectiescherm en uiteraard ook een deel van het gebruikelijke draag- en sleurwerk. Daarnaast werden we op de koop toe vergezeld van de twee ceremoniemeesters. Eentje ontpopte zich als volleerd stylist, de andere was zeer behulpzaam bij de logistiek (lees: tassen dragen, zorgen voor het materiaal,...).

Kortom: niet alleen een leuke huwelijksreportage, maar ook zeer luxueus werken was het die dag! Uiteraard ben je na een dag van ruwweg 16 uren non stop werken doodmoe, maar soms zit het in de kleine dingen. En die kleine details waren dankzij de medewerking en spontaniteit van Joris en Muriel dik in orde!







Binnenkort meer!

Roeland

Geen opmerkingen: